Stamboom Klaassen uit Hoofddorp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 678:

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia (geboren in 1810), een kind van Govert van Wijk en Elizabeth Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Bartje van Wijk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Broekman (overleden in 1812), een kind van Johannes Broekman en Cornelia van Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Versluis (geboren in 1812), een kind van Paulus Versluis en Maria Schakel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Versluis

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Nekkers (overleden in 1812), een kind van Christiaan Nekkers en Willemina Christina Prins, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Peter Nekkers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Lisse gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina van Rossen (geboren in 1812), een kind van Pieter van Rossen en Catharina Beekman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina van Rossen (geboren in 1812), een kind van Pieter van Rossen en Catharina Beekman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina van Rossen (geboren in 1812), een kind van Pieter van Rossen en Catharina Beekman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaantje Boon (geboren in 1813), een kind van Cornelis Boon en Willemina de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willemina Boon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Rossen (geboren in 1814), een kind van Pieter van Rossen en Catharina Beekman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maagje Woudenberg (overleden in 1814), een kind van Hermanus Woudenberg en Neeltje Klaasdr Bovenkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.