Stamboom Klaassen uit Hoofddorp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 671 - 678 van 678:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Plunia Hoek (overleden in 1957), een kind van Dirk Hoek en Jannetje van Egmond, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Leuntje Hoek

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Verburg (overleden in 1957), een kind van Johannes Verburg en Lena Maatje van Gilst, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Neeltje Verburg

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart de Jong (overleden in 1958), een kind van Pieter de Jong en Elizabeth Lekkerkerker, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Adriana de Jong

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louwrens Aaftink (overleden in 1958), een kind van Jan Hendrik Aaftink en Jannetje Kruijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik de Vos (overleden in 1958), een kind van Jacob de Vos en Aaltien Bijkerk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan de Vos

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerard Dirk de Witt (overleden in 1960), een kind van Frederik Nicolaas de Witt en Johanna Geertruij van der Werff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Hendriks (overleden in 1961), een kind van Paulus Hendriks en Cornelia de Leur, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Rinske Hendriks

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis de Witt Wijn (overleden in 1968), een kind van Cornelis Andries de Witt Wijn en Abeltje Buikema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.