Stamboom Pel-Stam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 480:

Jan Edos Kremer is geboren op 20 januari 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Borgert Vrieling is geboren op 13 oktober 1820 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geesina Weber is overleden op 21 december 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Oltman Jans Akkerman is geboren op 21 juli 1821 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gunster Berends Timmer is overleden op 22 september 1821 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Berend Timmer is overleden op 16 oktober 1821 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arend Albertszn. Jetses is geboren op 29 januari 1822 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Ebling Weber is geboren op 21 maart 1822 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wessel Kuiper is geboren op 13 juni 1822 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geert Frederiks Striezenau is geboren op 17 september 1822 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.