Stamboom Pel-Stam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 480:

Johannes van Zomeren is geboren op 24 oktober 1816 te Nieuweschans. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuweschans » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Derk Striezenau is geboren op 6 november 1816 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Izebrandus Kremer is overleden op 25 november 1816 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Herman Kremer en Lucia Maria Buwama Aardenburg zijn getrouwd op 10 april 1817 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrik (Hendrik) Akkerman is geboren op 10 juli 1817 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Klaas Berends is geboren op 30 oktober 1817 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Okken is geboren op 4 november 1818 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Daniel van Zomeren is geboren op 9 december 1818 te Nieuweschans. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuweschans » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geesina Weber is geboren op 29 december 1818 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elzo Striezenau is geboren op 28 mei 1819 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.