Stamboom Passon » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 448:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Baptist Weber (geboren in 1839), een kind van Johann, Friederich Weber en Cornelia van Sprang, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Frederik Weber

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Maria van Uden (geboren in 1839), een kind van Gerardus van Uden en Petronella van Rummelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Elisabeth Weber (geboren in 1840), een kind van Johann, Friederich Weber en Cornelia van Sprang, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Frederik Weber

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lamberdina van Liempt (geboren in 1840), een kind van Gerardus van Liempt en Petronella van Kessel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Gulik (geboren in 1841), een kind van Gerrit van Gulik en Johanna Daniels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van Uden (geboren in 1841), een kind van Gerardus van Uden en Petronella van Rummelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Pagie (overleden in 1842), een kind van Johannes Pagie en Henrica Kuijpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Machiel Walters (overleden in 1843), een kind van Theodorus, Lambertus Walters en Petronella van de Weijer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna Walters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Weber (geboren in 1843), een kind van Johann, Friederich Weber en Cornelia van Sprang, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Frederik Weber

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cristianus van Liempt (geboren in 1843), een kind van Gerardus van Liempt en Petronella van Kessel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.