Stamboom Passon

Foto van M.H.P.M. Passon

De publicatie Stamboom Passon is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 971 personen. Vanwege privacy zijn 280 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom is met de grootste zorg samengesteld met zoveel mogelijk gegevens van officiele akte's uit archieven en met gegevens van belangstellende. Hiervoor mijn hartelijke dank. Mocht er desondanks foutieve informatie instaan dan zie ik die graag het liefste met de herkomst. Ik hoop u meer informatie te kunnen geven over de familie Passon. Met vriendelijke groet, Tiny Passon

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!