Stamboom Pasman-Kuit » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 87:

Trijntje Estejé is geboren op 20 mei 1785 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Geertje Cornelisdr. Krijgsman is geboren op 7 mei 1786 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Salm is geboren op 3 oktober 1786 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Bernardus Meulman en Klaasje Boor zijn getrouwd op 12 juli 1787 in Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Bernardus Meulman en Klaasje Boor zijn getrouwd op 12 juli 1787 in Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Trijntje Salm is geboren op 20 november 1787 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas Krijgsman is geboren op 16 december 1787 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Barend Pasman is geboren op 24 januari 1788 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Barend Pasman is geboren op 24 januari 1788 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje Salm is overleden op 21 juni 1788 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.