Stamboom Pasman-Kuit » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.598:

Evert Jan Gotink is geboren op 15 april 1811 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Nijenhuis is geboren op 18 april 1811 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Petronella Susanna Slegten is geboren op 20 april 1811 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Smies en Johanna Harmsen zijn getrouwd op 4 mei 1811 in Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelmus Assink en Angela Wassink zijn getrouwd op 10 mei 1811 in Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Antonius Hummelink en Berendina Raben zijn getrouwd op 10 mei 1811 in Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Derk Hendrik Hulzevoord en Hinderse Boscher zijn getrouwd op 25 mei 1811 in Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Evert Jan Aldercamp en Geertuij Meemelink zijn getrouwd op 22 juni 1811 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Janna Wuestenenk is geboren op 13 augustus 1811 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Arentsen is geboren op 20 augustus 1811 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.