Stamboom Pas en Meyer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 48:

Christiaan HAAS,DE en Catharina SMITS zijn getrouwd op 26 juni 1868 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Coenraad TALHOUT en Janke Tjeerds BAKKER zijn getrouwd op 8 november 1868 in Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Femmetje HAAS,DE is geboren op 18 april 1869 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Samuel SCHAFTENAAR en Lijkel Coenraads TALHOUT zijn getrouwd op 10 november 1872 in Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Femmetje KROESE(N) is overleden op 13 januari 1873 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Christiaan HAAS,DE is overleden op 27 mei 1873 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Bernardus HENNEMAN en Catharina SMITS zijn getrouwd op 3 april 1874 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Agatha BOER,DE is geboren op 25 september 1876 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Janke Tjeerds BAKKER is overleden op 27 maart 1881 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Thomas SMITS is overleden op 13 oktober 1882 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.