Stamboom Oudheusden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 27:

Catherina De Boer is geboren op 1 september 1801 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aelbert (Albert Van) Oudheusden en Trijntje Schaap zijn getrouwd op 28 februari 1802 in Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Aelbert (Albert Van) Oudheusden en Trijntje Schaap zijn getrouwd op 28 februari 1802 in Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacobus Oudheusden is geboren op 23 november 1802 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacobus Oudheusden is geboren op 23 november 1802 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Oudheusden is geboren op 18 april 1804 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Oudheusden is geboren op 18 april 1804 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Oudheusden is geboren op 24 juni 1805 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Oudheusden is geboren op 24 juni 1805 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje Oudheusden is geboren op 22 januari 1807 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.