Stamboom Oostra en Groen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 785:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Femmigje Seinen (1857-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Femmigje Seinen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frens Eleveld (1858-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frens Eleveld.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Groen (1858-1919) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Groen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wessel Boelen (1858-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wessel Boelen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikje Middelbrink (1858-1937) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikje Middelbrink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sikke Klaster (1858-1937) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sikke Klaster.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wessel Boelen (1858-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wessel Boelen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Oostra (1859-1938) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Oostra.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Annechien van Boven (1859-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Annechien van Boven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Roelof Donker (1860-1933) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Roelof Donker.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.