genealogieonline

Stamboom Oostra en Groen

Foto van Albert Oostra

De publicatie Stamboom Oostra en Groen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 2.838 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.660 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


UPDATE september 2019: personen toegevoegd, gegevens gecorrigeerd.

Al heel lang ben ik bezig ik de stamboom van mijn familie te vullen. Eerst met de gegevens van de voorouders van mijn vader de familie Oostra. Dat onderzoek heb ik samen uitgevoerd met Geert van Bergen en Liesbeth van Bergen-Oostra. In 1985 hebben wij het familieboek “Oostra een Stellingwerfs geslacht” uitgegeven. Later heb ik de voorouders van mijn moederskant de familie Groen in kaart gebracht. Deze voorouders woonden in het grensgebied van de provincies Friesland, Overijssel en Drenthe. 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!