Stamboom Onderwater-Sparidaens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 5.091:

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Nijgh (geboren in 1715), een kind van pieter nijgh en pieternella van duijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna (geboren in 1715), een kind van jan arents groen en jannetje ewoutsdr van der schinkel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Melis (geboren in 1716), een kind van paulus goijaert melis en petronilla laurens joost moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Bijnen (geboren in 1716), een kind van petrus Bijnen en anna sledsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Bijnen (geboren in 1716), een kind van petrus Bijnen en anna sledsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten Barnhoorn (geboren in 1716), een kind van joost maartensz barnhoorn en grietje pietersdr witsenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Vleminckx (geboren in 1717), een kind van henricus vleminckx en anna schellekens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Vleminckx (geboren in 1717), een kind van henricus vleminckx en anna schellekens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica Hutten (geboren in 1717), een kind van walterus hendrick hutten en anna dionisiusdr moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joost van der Sleet (geboren in 1717), een kind van gerbrant jansz van der sleet en grietje gerrits van der werf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.