Stamboom Onderwater-Sparidaens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 5.091:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij (geboren in 1704), een kind van jan arents groen en jannetje ewoutsdr van der schinkel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Catharina Hutten (geboren in 1706), een kind van walterus hendrick hutten en anna dionisiusdr moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ewout (geboren in 1706), een kind van jan arents groen en jannetje ewoutsdr van der schinkel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaantie van Parijs (geboren in 1707), een kind van gijsbert harmens van parijs en geertje goverts slagveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arien van der Klerk (geboren in 1708), een kind van vechter janszn van der klerk en elsje arrisse gratema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Caspar Bijnen (geboren in 1708), een kind van petrus Bijnen en anna sledsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Caspar Bijnen (geboren in 1708), een kind van petrus Bijnen en anna sledsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje (geboren in 1708), een kind van jan arents groen en jannetje ewoutsdr van der schinkel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Botermans (geboren in 1709), een kind van Thomas Botermans en Dijmphna van Gorcum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobina Hutten (geboren in 1710), een kind van walterus hendrick hutten en anna dionisiusdr moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.