Stamboom Ocken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 7.813:

Philippine Jeannette Conradine C. Imhoff, van is geboren op 24 augustus 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Rembt Iddekinge, van en Margaretha Johanna Gelsema zijn getrouwd op 29 augustus 1811 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Alderts Hovinga en Aafke Cornelis Timmeren, van zijn getrouwd op 4 september 1811 in Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Louis Benjamin Panhuys, van is geboren op 8 september 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Amelia Maria Feltz, van der is geboren op 24 september 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderika Harms Post is geboren op 25 september 1811 te Loppersum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Loppersum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eleonora Frederika Raders, van is overleden op 28 september 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Bonifacius Eckringa is overleden op 1 oktober 1811 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Diewer Engelkes Engelkes is geboren op 1 oktober 1811 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Simons Dallinga is geboren op 8 oktober 1811 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.