Stamboom Ocken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 7.813:

Frans Julius Johann Heemstra, van is geboren op 13 juli 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderika Tjaberdina Hesse is overleden op 15 juli 1811 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

N.N. Sypkens is overleden op 22 juli 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Matthijs Salverda is geboren op 28 juli 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob Adriani is geboren op 29 juli 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Hindriks Groenhoff is geboren op 31 juli 1811 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Hindriks Groenhoff is geboren op 31 juli 1811 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eva Takens is overleden op 2 augustus 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Hindriks Groenhoff is overleden op 3 augustus 1811 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Hindriks Groenhoff is overleden op 9 augustus 1811 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.