Stamboom Nollet - Heijne

Foto van Jos Nollet
De publicatie Stamboom Nollet - Heijne is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 14.532 personen. Vanwege privacy zijn 1.514 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 31 januari 2024.


Sinds 2000 gestart met het onderzoek. Al snel ingezien dat bronvermelding (en de check op de officiele documenten) een must is, om tot iets goed te komen). Nu nog loop ik tegen overgenomen items aan, die niet kunnen kloppen (zoals een kruisridder overleden in Constantinopal op 4 jarige leeftijd). Blijven zoeken dus en zoveel mogelijk gebruik  maken van de officiele documenten.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!