Stamboom Noest, Siteur, Ameling & Aanverwanten

Foto van J.D. Noest
De publicatie Stamboom Noest, Siteur, Ameling & Aanverwanten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 721 personen. Vanwege privacy zijn 175 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 22 september 2023.


Het is belangerijk om te weten dat de aktes van mensen voor 1600 geboren minder vertrouwbaar zijn dan de mensen die na 1600 zijn geboren. Het meeste van de informatie van de mensen die na 1600 zijn geboren is ergens online terug te vinden. Je kunt het terugvinden op websites zoals openarch.nl, https://www.online-begraafplaatsen.nl en wiewaswie.nl.

 

Nog een belangerijk punt: Er is meer aandacht op mijn eigen voorouders en hun broers en zussen. Dus je kunt meer informatie over hun terugvinden in deze stamboom.

Gemaakt door J.D. Noest

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!