Stamboom Nicolai-Kolb

Foto van Jean Nicolai
De publicatie Stamboom Nicolai-Kolb is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 86.494 personen. Vanwege privacy zijn 8.318 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 22 april 2024.


Met genoegen beantwoord ik alle opmerkingen, commentaren, aanvullingen, maar ook alle verbeteringen aan de getoonde gegevens. Lang niet alle gegevens heb ikzelf opgezocht en velen hebben mij hun opzoekingen ter hand gesteld. Dit werk is dus geen solo-klus, maar de lijst van helpers is te lang om hier te publiceren. De stamboomgegevens zijn gedateerd: oktober 2008

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!