Stamboom Naninck, van der Zande » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Grietje Sakes Beyl is overleden op 2 maart 1853 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lambertus Bochardt en Wiebkje Ulbes Bergsma zijn getrouwd op 14 december 1853 in Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

August Wilhelm Friedrich Bochardt is geboren op 8 januari 1854 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Gerrits Jong, de en Louisa Carolina Bochardt zijn getrouwd op 17 januari 1857 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sjoerdtje Losecaat van Nouhuys is geboren op 4 mei 1861 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Fenna Meines Meinesz is overleden op 31 januari 1866 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Ulbe Idzes Bergsma is overleden op 9 mei 1873 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Frederik Stuart en Fokje Bochardt zijn getrouwd op 3 januari 1900 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jacob Hiddes Veen, van der en Carolina Louisa Bochardt zijn getrouwd op 6 april 1901 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Lambertus Bochardt is overleden op 27 februari 1909 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.