Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 33.021 - 33.030 van 33.031:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margje Bosman (overleden in 1965), een kind van Jan Bosman en Aaltje Kanis, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jakob Bosman

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje Stoffer (overleden in 1966), een kind van Hendrik Jan Stoffer en Evertjen Woning, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Frans Stoffer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Kok (overleden in 1966), een kind van Johannes Kok en Ida Johanna den Ouden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Dekker (overleden in 1968), een kind van Hendrik Dekker en Hendrika Wolf, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arend Dekker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Carolina Wendt (overleden in 1968), een kind van Jan Karel Wendt en Johanna Engelina Zwerus, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Franciscus Buijvoets (overleden in 1968), een kind van Henricus Bernardus Buijvoets en Maria Lavarre, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Wonink (overleden in 1968), een kind van Jannes Wonink en Wilhelmina Johanna Roseboom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrik Wonink

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Vos (overleden in 1968), een kind van Jan Willem Vos en Berendina Tijdeman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij D-ce337411e5bb3b52a7e73e626ae2f52a gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lubbertus Hup (geboren in 1968), een kind van Beert Hup en Jansje Feijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij D-ce337411e5bb3b52a7e73e626ae2f52a gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jentje Knol (geboren in 1968), een kind van Jan Knol en Annigje Holtland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.