Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 33.011 - 33.020 van 33.031:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes van der Velde (overleden in 1964), een kind van Hendrik Willem van der Velde en Everdina Bastiaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Beumer (overleden in 1964), een kind van Willem Gerrit Beumer en Maria Cornelia Mackor, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Berend Beumer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda Maria Weber (overleden in 1964), een kind van Gerardus Johannes Weber en Aleida ten Tusscher, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johan Weber

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willempje Lindeboom (overleden in 1964), een kind van Frederik Lindeboom en Albertje Hammer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Klaas Lindeboom

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Mulder (overleden in 1965), een kind van Gerrit Mulder en Stijntje den Herder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jochem van de Vegte (overleden in 1965), een kind van Egbert van de Vegte en Marrigje Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margje Bosch (overleden in 1965), een kind van Jan Bosch en Gerridina van der Vegt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Bultman (overleden in 1965), een kind van Jan Bultman en Dientje Krooneman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Visser (overleden in 1965), een kind van Jan Visser en Femma Stegeman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Visser

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hendrik Mensink (overleden in 1965), een kind van Willem Mensink en Gerritdina van Hulst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.