Kwartierstaat Meussen - Verweij

De publicatie Kwartierstaat Meussen - Verweij is opgesteld door JWG (Hans) Meeussen (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 31.463 personen. Vanwege privacy zijn 18 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 3 mei 2014.


Deze kwartierstaat telt meer dan 30.000 namen, die vrijwel allemaal terug voeren naar familienamen uit het Rijk van Nijmegen (Nijmegen en omgeving).Deze publicatie is tot stand gekomen door gebruik te maken van gegevens uit de volgende databestanden:
1. www.wiewaswie.nl
2. www.allelimburgers.nl
3. www.familysearch.org
4. www.bhic.nl
5. www.geldersarchief.nl
6. www.studiezaal.nijmegen.nl

DTB gegevens uit lokale, regionale, provinciale en landelijke databestanden welke onder andere te vinden zijn in de archievenbank van Genealogie Online. Onder andere uit de Duffelt (Wijler, Zyfflich, Niel, Ooij, Leuth).
Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van al gepubliceerde genealogische onderzoeken, o.a. de familie Verweij, van Beckum, Cloosterman, Fleuren, Gerrits, Hopman, van Kesteren, Thijssen, van Breemen, Koenen, van Wolferen waarvoor mijn dank.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!