Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 348:

Anthonij de Bruijn is geboren op 25 september 1701 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Antoni de Bruijn is geboren op 8 augustus 1706 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Meeuwis de Bruijn is geboren op 10 oktober 1709 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Johnnes de Bruijn is geboren op 14 mei 1713 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Maria Jacoba Bomars is geboren op 2 april 1737 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Arnoldina Verbant is geboren op 10 oktober 1742 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Jacobus Bruijnseels is geboren op 7 december 1743 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Petronilla Verbant is geboren op 21 september 1744 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Henricus de Bie is geboren op 11 juli 1758 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Anna Catharina de Bie is geboren op 11 augustus 1760 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.