Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 38 van 38:

Johanna Maria Janssen is overleden op 27 oktober 1925 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Frederik Beerling is overleden op 5 januari 1928 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Snijder en Jansje Johanna Beneker zijn getrouwd op 17 mei 1934 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Philippina Bernardina Emmerich is overleden op 22 december 1935 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Helena Knappert is overleden op 16 november 1936 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Evert Jan Gerrit Willem Berghege is overleden op 2 oktober 1939 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sjoerd Stoker is overleden op 10 oktober 1943 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmpje Kijk in de Vegt is overleden op 5 juli 1955 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.