Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 243:

Koert Linde is geboren op 25 februari 1840 te Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantien Sterken is overleden op 30 juni 1840 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Sterken is overleden op 16 april 1841 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Gelderman en Tjiske Posthuma van Gorcum zijn getrouwd op 17 oktober 1841 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hilbert Kalbfleisch is geboren op 23 december 1841 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikus Hoogeveen is geboren op 26 november 1843 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Derk Kok en Grietje Lippinkhof zijn getrouwd op 1 mei 1844 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Remmelt Kok is geboren op 18 september 1844 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willemina Baving is geboren op 5 juni 1845 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikje Moraal is geboren op 3 oktober 1845 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.