Stamboom Meulie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 74:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Louisa van der Spek (geboren in 1882), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje van Werkhoven (overleden in 1882), een kind van Gerrit van Werkhoven en Aaltje de Mooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Dorjee (geboren in 1882), een kind van Johannes Dorjee en Anna Christina den Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertus Hendricus van der Spek (geboren in 1883), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Catharina Dorjee (geboren in 1884), een kind van Johannes Dorjee en Anna Christina den Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Louiza van der Spek (geboren in 1885), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Dorjee (geboren in 1886), een kind van Johannes Dorjee en Anna Christina den Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Wilhelmus van der Spek (overleden in 1887), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Wilhelmus van der Spek (geboren in 1887), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Stelpstra (overleden in 1887), een kind van Huite Stelpstra en Jacoba de Leeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.