Stamboom Meulie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 74:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Elisabeth Johanna van der Spek (overleden in 1875), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Elisabeth Johanna van der Spek (geboren in 1875), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertus Gerardus Johannes van der Spek (overleden in 1876), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertus Gerardus Johannes van der Spek (geboren in 1876), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Stelpstra (geboren in 1877), een kind van Huite Stelpstra en Jacoba de Leeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Stelpstra (overleden in 1877), een kind van Huite Stelpstra en Jacoba de Leeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Huite Stelpstra (geboren in 1878), een kind van Huite Stelpstra en Jacoba de Leeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Dorjee (geboren in 1878), een kind van Johannes Dorjee en Anna Christina den Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth van der Spek (geboren in 1880), een kind van Albertus Gerardus Johannes van der Spek en Alida Gerbrands, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Dorjee (geboren in 1880), een kind van Johannes Dorjee en Anna Christina den Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.