Stamboom Meijer - Wentzel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 5.634:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Steven Brants (1809-1871) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Steven Brants.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrigje van Ommen (1810-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrigje van Ommen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Machiel Wentzel (1810-1886) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Machiel Wentzel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Jan Boks (1811-1874) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Jan Boks.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertruida de Meijere (1812-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertruida de Meijere.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Pijkeren (1812-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Pijkeren.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johan Hendrik Coert (1812-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johan Hendrik Coert.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Rorije (1812-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Rorije.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Wolf (1812-1897) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Wolf.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Albertus Jacobus Moerel van den Ham (1813-1863) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Albertus Jacobus Moerel van den Ham.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.