Stamboom Meijer - Wentzel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 5.468:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Wentzel (1796-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Wentzel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Wentzel (1798-1869) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Wentzel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikje de Bruin (1798-1875) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikje de Bruin.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerritje van Eerde (1798-1876) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerritje van Eerde.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aartje Dijkman (1798-1876) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aartje Dijkman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertje van Huffel (1800-1890) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertje van Huffel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tijmen Doppenberg (1801-1877) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tijmen Doppenberg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Harmpje van Huffel (1803-1859) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Harmpje van Huffel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Ommen (1806-1877) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Ommen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Fidder (1806-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Fidder.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.