Stamboom Meeuwissen Lisse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 549:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Loon (geboren in 1823), een kind van Arnoldus van Loon en Sebastiana van Groesen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Eva van Loon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Turnhout (overleden in 1823), een kind van Willem van Turnhout en Catharina Pals, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelia van Schie (geboren in 1824), een kind van Pieter Klaaszoon van Schie en Maria Willebrorda Walkers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Gils (geboren in 1824), een kind van Pieter van Gils en Johanna Damen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Wouter van Gils

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Romme (overleden in 1824), een kind van Adriaan Romme en Adriana van Schendel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelia Romme

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Romme (overleden in 1824), een kind van Adriaan Romme en Adriana van Schendel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelia Romme

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Romme (geboren in 1824), een kind van Adriaan Romme en Adriana van Schendel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelia Romme

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van der Hoorn (overleden in 1824), een kind van Cornelis van der Hoorn en Catharina Kelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over doodgeboren kind Meuwissen (overleden in 1825), een kind van Johannes Meuwissen en Anthonia Reniers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over doodgeboren kind Meuwissen (geboren in 1825), een kind van Johannes Meuwissen en Anthonia Reniers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.