Stamboom Meeuwissen Lisse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 549:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Geertruida Sal (overleden in 1815), een kind van Jan Dirk Sal en Adriana Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina van der Hoorn (geboren in 1816), een kind van Cornelis van der Hoorn en Catharina Kelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Poulina van Loon (geboren in 1817), een kind van Arnoldus van Loon en Sebastiana van Groesen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Eva van Loon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Sal (overleden in 1817), een kind van Jan Dirk Sal en Adriana Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina van Gils (geboren in 1818), een kind van Pieter van Gils en Johanna Damen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Wouter van Gils

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van der Hoorn (geboren in 1818), een kind van Cornelis van der Hoorn en Catharina Kelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van der Hoorn (overleden in 1819), een kind van Cornelis van der Hoorn en Catharina Kelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sebastiana van Loon (geboren in 1819), een kind van Arnoldus van Loon en Sebastiana van Groesen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Eva van Loon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Louwrentius Sal (overleden in 1819), een kind van Jan Dirk Sal en Adriana Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Gerven (geboren in 1820), een kind van Pieter van Gerven en Aaltje Jansse Boon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.