Stamboom Bergse families

Foto van Jim Joosten
De publicatie Stamboom Bergse families is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 26.210 personen. Vanwege privacy zijn 271 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 februari 2024.


Een steeds uitbreidende stamboom uitgaande van oa de families Joosten, vander Schuit, Prins,Goedschalk, Nuijten, Meesters, Hermans, van Bove(n), Hoedelmans, Oerlemans, Weijts en van Ravensberg. Friesland, Haarlem en Bergen op Zoom

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jim Joosten
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!