Stamboom Martijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.312:

Adriana Schrauwen (Schraven) is geboren op 14 december 1713 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria Adrianus Schrauwen (Schraven) is geboren op 21 november 1716 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Theodorus Schrauwen (Schraven) is geboren op 19 september 1719 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Donkers is geboren op 20 november 1725 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Andries Huybregts Boeren en Maria Snels zijn getrouwd op 4 maart 1726 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Hubertus Adriaanse Boeren is geboren op 5 december 1726 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria Laureys Vermeiren) Meeren(Meiren is overleden op 18 oktober 1727 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Adriana Boeren is geboren op 27 februari 1728 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jacobus van Alphen is geboren op 1 november 1728 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jacobus van Alphen is overleden op 31 januari 1729 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.