Stamboom Martijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.312:

Jenneke van Dorst is geboren op 11 december 1701 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Joannis Schrauwen (Schraven) en Maria Peter Neefs zijn getrouwd op 26 maart 1702 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Joannes Schrauwen (Schraven) is geboren op 2 november 1702 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria Schrauwen (Schraven) is geboren op 11 september 1703 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Sara Bertrude Rauws is geboren op 30 september 1708 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Snel is geboren op 7 oktober 1709 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Joannes Adriani Schraven (Schrauwen) is geboren op 24 juli 1711 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adriana Petri van Meer is geboren op 23 mei 1712 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Joannis Mathiae (Jan) van Alphen is geboren op 1 juni 1712 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Van Alphen is geboren op 5 december 1713 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.