Stamboom Martijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 33:

Guurtje Keuken is geboren op 21 juni 1807 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorten - Doopsgezind.

Bekijk suggestie

Guurtje Keuken is geboren op 21 juni 1807 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Dopen (St. Nicolaas, met Huisduinen) - oud katholiek.

Bekijk suggestie

Albert Vos en Remrig Daalder zijn getrouwd op 2 april 1812 in Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Dopen, ondertrouwen, trouwen (alleen Huisduinen) - Gereformeerd.

Bekijk suggestie

Albert Vos en Remrig Daalder zijn getrouwd op 2 april 1812 in Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Dopen, trouwen (St. Petrus en Paulus) - Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Dieuwertje Bais is geboren op 4 mei 1865 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

N.N Adriaanse is geboren op 30 november 1889 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Prientje Pieternella Filius is geboren op 14 oktober 1904 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adriaan Pieter Kornelis Joh.Fr Filius is geboren op 22 september 1906 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Anna Jaeger is overleden op 26 juni 1923 te Castricum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Castricum » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes Dekker is overleden op 10 juni 1933 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.