Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 78:

Theodorus Repelius is overleden op 9 januari 1767 te Beugen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beugen » Begraven (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Christoffel Geesink en Hendrina Beekman zijn getrouwd op 28 april 1776 in Velp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Velp » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Christoffel Geesink en Hendrina Beekman zijn getrouwd op 28 april 1776 in Velp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Velp » Trouwen (Schepenbank).

Bekijk suggestie

Christoffel Geesink en Hendrina Beekman zijn getrouwd op 28 april 1776 in Velp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Velp » Trouwen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Mattheus van Uden en Adriana van Gerven zijn getrouwd op 9 mei 1784 in Nuland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuland » Trouwen (Schepenbank).

Bekijk suggestie

Bernardus Garagoski en Margaritha Zweers zijn getrouwd op 4 december 1784 in Velp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Velp » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Bernardus Garagoski en Margaritha Zweers zijn getrouwd op 4 december 1784 in Velp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Velp » Trouwen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Bernardus Garagoski en Margaritha Zweers zijn getrouwd op 4 december 1784 in Velp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Velp » Trouwen (Schepenbank).

Bekijk suggestie

Elisabeth Frankruijter is geboren op 16 januari 1787 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Elisabeth Frankruijter is geboren op 16 januari 1787 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.