Stamboom Maat Brabänder

Foto van Shira Maat

De publicatie Stamboom Maat Brabänder is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.440 personen. Vanwege privacy zijn 93 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Hallo, 

Welkom op mijn stamboom pagina. 

Mijn verhaal: 

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar familiegeschiedenis en stamboom, maar na de dood van mijn vader in 2015 ben ik echt actief begonnen met het onderzoek, het is altijd een feestje als je informatie vind van een van de stam moeders of vaders. Het onderzoek heeft mij heel erg geholpen met het verwerken van de dood van mijn vader. 

Mijn doel was om zo veel mogelijk generaties vóór mij te vinden, en daar ook informatie over, maar dan moet je ook breder werken, vandaar dat daar ook informatie over is verwerkt. Je weet namelijk nooit wat voor nuttige informatie die verre neef of nicht heeft voor dezelfde stam moeder of vader 8 generaties verder. 

Dankwoord:

Ik wil de mede genalogen bedanken voor hun informatie, evenals de archieven van steden en nationaal. 

Stadsarchief Amsterdam, 's Gravenhage, Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland Tresoar, Roosjeroos, Familysearch, wiewaswie, openarch

De krantenartikelen en familie advertenties heb ik gelukkig gevonden via Delpher.nl 

En wil vooral mijn familie bedanken die hele mooie basis informatie heeft gegeven met foto's en ook de enkele die mij eenmalig sponsoren.

Note

Heb je overeenkomsten met jouw stamboom, en wilt meer kunnen in zien, waaronder foto's en documenten vraag dan een toegang aan.  

Alle foto's en documenten die ik heb aangeleverd zijn de meeste privé, maar ook vanuit archieven, en oude kranten artikels, mocht je inzage hebben en wilt de gegeven zelf ook toevoegen, vraag het dan eerst netjes want sommige foto's en documenten van maximaal 5 generaties boven mij zijn uit privé collectie. 

Ik ben nu veel aan het controleren, corrigieren, en voeg de juiste documentatie toe bij desbetreffende personen. 

Ik haal veel broers en zussen weg, alleen bekend aantal kinderen worden neergezet, dit om mijn generatie lijn overzichtelijk te houden, privé heb ik een ander bestand waar ik de broers en zussen van bepaalde generatie terug kan vinden. 

Alleen vanaf mijn overgroot ouders behoud ik de broers en zussen in de lijn. De reden is dat er nog steeds contact is met verre neven en nichten. 

 

Dit zo kort en bondig, heeft u nog vragen of opmerkingen verneem ik dat graag. Mocht u zelf ook hulp nodig hebben om een leuke start te maken van uw eigen stamboom, help ik u ook graag op weg. 

 

 

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!