Stamboom Lustig » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 27:

Jasper jansz Schaap en Alida Bouwman zijn getrouwd op 26 augustus 1860 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jasper jansz Schaap en Alida Bouwman zijn getrouwd op 9 september 1860 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan jaspersz Schaap is geboren op 26 oktober 1861 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes Leestemaker en Engeltje Jansen zijn getrouwd op 28 november 1861 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Arie van Dijk is geboren op 29 augustus 1862 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gijsbert van Dijk is geboren op 22 april 1863 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Alida Bouwman is overleden op 19 augustus 1863 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lambert Lustig is geboren op 16 maart 1865 te Stavoren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Stavoren » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan jaspersz Schaap en Aaltje Blom zijn getrouwd op 24 augustus 1866 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Blom is overleden op 5 november 1871 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.