Stamboom Leenstra Postma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 83:

Willem Jans Meijer en Zwaantje Huitema zijn getrouwd op 23 mei 1840 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Grietje Leenstra is overleden op 30 april 1841 te Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Jans Meijer en Froukjen Epkes Rijpkema zijn getrouwd op 26 mei 1844 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaas Johannes Agricola en Aaltje Lubberts de Lange zijn getrouwd op 3 mei 1850 in Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Reinskjen Leenstra is geboren op 30 maart 1852 te Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Watze Jans Wiersma en Elisabeth Reins Hettinga zijn getrouwd op 7 mei 1859 in Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Ymkjen Janis Visser is overleden op 10 april 1860 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Watzes Wiersma is geboren op 17 april 1862 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Teake Jans Halma en Tryntje S. Vogelzang zijn getrouwd op 18 mei 1862 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Huite Willems Meijer en Jantje Boukes de Vries zijn getrouwd op 10 mei 1866 in Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.