Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 706:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten Fust (overleden in 1821), een kind van Jan Fust en Guurtje Daars, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Fust

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. van Oost (overleden in 1821), een kind van Hendricus Franciscus van Oost en Hendrica Verhaaf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Emmanuel Minoretti (overleden in 1822), een kind van Joannes Minoretti en Maria Angela Thijssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina van Nistelrooij (geboren in 1822), een kind van Roelof van Nistelrooij en Allegonda van Nuland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Wilhelmus van der Hoorst (geboren in 1823), een kind van Adrianus van der Hoorst en Catharina van der Kleij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Joannes Suijs (geboren in 1823), een kind van Joannes Antonius Suijs en Maria Josephina Roovers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrica Jacoba Mulder (geboren in 1823), een kind van Adrianus Mulder en Maria Doornbos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rijnier Annestatius van Oost (geboren in 1823), een kind van Hendricus Franciscus van Oost en Hendrica Verhaaf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Lambooij (overleden in 1824), een kind van Jacobus Lambooij en Maria Theresia Miner, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Fust (overleden in 1824), een kind van Jan Fust en Guurtje Daars, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Fust

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.