Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 706:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Hoonakker (geboren in 1797), een kind van Hermanus Hoonakker en Adriana van Dam, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica Hendrix (geboren in 1798), een kind van Joannes Hendrix en Eva Walraven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Minoretti (geboren in 1798), een kind van Joannes Minoretti en Maria Angela Thijssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronilla (geboren in 1798), een kind van Jan de Haan en Cornelia Stalenhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clasina Bogaerts (geboren in 1801), een kind van Henricus Bogaerts en Joanna Heesakkers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Minoretti (geboren in 1801), een kind van Joannes Minoretti en Maria Angela Thijssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltie (geboren in 1801), een kind van Jan de Haan en Cornelia Stalenhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Minoretti (geboren in 1803), een kind van Joannes Minoretti en Maria Angela Thijssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Bogaerts (geboren in 1804), een kind van Henricus Bogaerts en Joanna Heesakkers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Baptista de Kort (overleden in 1821), een kind van Joannes de Kort en Maria van Beugen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria de Kort

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.