Stamboom Lars Werner » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 51:

Cornelia Jacoba Petronella STERK is geboren op 11 januari 1898 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gabriella Johanna van WELY is geboren op 29 november 1900 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Helena Hendrika KONINGSTEIN is geboren op 2 maart 1903 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johanna Maria van der OORD is geboren op 24 maart 1903 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Reinier van der OORD is geboren op 12 mei 1904 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertje van DEINUM is geboren op 17 november 1904 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wijnandia OORD is geboren op 11 september 1905 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob TERMAAT is overleden op 26 januari 1923 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan van der MEER is overleden op 1 maart 1923 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gerrit HART is overleden op 11 december 1923 te Oterleek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oterleek » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.