Stamboom Kuurstra en Gordijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 2.357:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Post van Leggelo (1834-1915) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Post van Leggelo.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aaltje Bergema (1834-1924) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aaltje Bergema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van der Laan (1834-1932) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van der Laan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas de Boer (1834-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas de Boer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tamme de Ruiter (1835-1917) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tamme de Ruiter.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendricus Becker (1835-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendricus Becker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evertje van Roekel (1835-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evertje van Roekel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Blom (1835-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Blom.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Meijer (1836-1917) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Meijer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Doeke Doekes Doeksen (1836-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Doeke Doekes Doeksen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.