Stamboom Kuurstra en Gordijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.065:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Deeltje Warries (1819-1861) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Deeltje Warries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trijntje Bakker (1819-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trijntje Bakker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Johanna van der Hoeven (1819-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Johanna van der Hoeven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan FABER (1819-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan FABER.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teuntje Cornelis Zorgdrager (1820-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teuntje Cornelis Zorgdrager.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hinke Tjipkes de Vries (1822-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hinke Tjipkes de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bjintze Pieters Boschker (1824-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bjintze Pieters Boschker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Hendriks (1825-1897) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Hendriks.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Abel Jacobs Hebers (1825-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Abel Jacobs Hebers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Everhard Ketjen (1826-1904) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Everhard Ketjen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.