Stamboom Kuipers

Foto van J. Kuipers
De publicatie Stamboom Kuipers is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.920 personen. Vanwege privacy zijn 36 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 29 december 2008.


Welkom op de stamboom van de voorvaderen/moeders van de familie Kuipers & de Bats. Vooral de families Kuipers,de Bats, Groene, van Hilst, Geelhoed en van Willigen zijn de voornaamste familie hierin. Speciale dank aan Rik Kohler voor de, omvangrijke, gegevens voor de familie de Bats. Heeft U aanvullingen/ op- of aanmerkingen stuur ons dan een bericht. Hartelijk dank.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!