Stamboom Kroon en Telleman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 90 van 101:

Marietje Jans van der Linden is geboren op 14 juli 1726 te Abbenbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Abbenbroek » Doopregister.

Bekijk suggestie

Grietje van Toledo is geboren op 27 december 1727 te Nieuw-Helvoet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Nieuw-Helvoet » Doopregister.

Bekijk suggestie

Teunis Cornelisz den Boer en Maertje Abrahams Berckel zijn getrouwd op 5 februari 1730 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Aert Jansz van der Linden is geboren op 16 maart 1732 te Abbenbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Abbenbroek » Doopregister.

Bekijk suggestie

Arij Bastiaensz Rijendam en Maertje Pieters Soeting zijn getrouwd op 12 mei 1737 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Willem Cornelisz den Harder en Ariaentje Pieters de Vries zijn getrouwd op 11 mei 1738 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Geertruij Hendriks Rolof is geboren op 22 september 1743 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Leendertsz Hokke is geboren op 22 december 1743 te Geervliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Geervliet » Doopregister.

Bekijk suggestie

Beije Aertsz Roest en Neeltje Pieters van der Wael zijn getrouwd op 10 mei 1744 in Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Maartje Cornelis Schoordijk is geboren op 24 januari 1745 te Abbenbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Abbenbroek » Doopregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.