Stamboom Kraat-Lems » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 121 - 128 van 128:

Jacobus Willemsz van Eijsden is geboren op 26 augustus 1810 te Heenvliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Heenvliet » Doopregister.

Bekijk suggestie

Zoetje Willemsdr Boender is geboren op 30 mei 1811 te Nieuwenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Nieuwenhoorn » Doopregister.

Bekijk suggestie

Adriana van den Hoonaart is geboren op 11 september 1811 te Abbenbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Abbenbroek » Doopregister.

Bekijk suggestie

Bouwen Johannesz Meuldijk en Aaltje Jacobsdr van der Molen zijn getrouwd op 4 januari 1812 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Johannis Hendricus Mulder is geboren op 20 juni 1812 te Brielle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Brielle » Doopregister (katholiek).

Bekijk suggestie

Johannis Hendricus Mulder is geboren op 20 juni 1812 te Brielle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Brielle » Doopregister.

Bekijk suggestie

Arie Johannesz van der Blom en Aaltje Jacobsdr van der Molen zijn getrouwd op 4 februari 1813 in Nieuw-Helvoet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Nieuw-Helvoet » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Jacob Essenberg en Maria Johanna Maquelin zijn getrouwd op 22 april 1848 in Oudenhoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oudenhoorn » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.