Stamboom Kraat-Lems

Foto van Wim Kraat

De publicatie Stamboom Kraat-Lems is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 22.947 personen. Vanwege privacy zijn 146 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom op de stamboom van de families Lems en Kraat

Ze vertelt meer dan 600 jaar familiegeschiedenis. Deze stamboom wordt regelmatig bijgewerkt. Mochten jullie fouten vinden, of opmerkingen hebben aarzel dan niet mij iets te laten weten.

Veel plezier.

Deze gegevens mogen niet in een commerciële toepassing worden gebruikt.

Nota: Als gevolg van de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) bevat deze stamboom geen overlijdensgegevens jonger dan 40 jaar, geen gegevens over relaties jonger dan 75 jaar en geen gegevens over geboorten jonger dan 100 jaar.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!