Stamboom Koolwaaij - Van Buuren » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 80:

Harm Schuring en Jacoba Grasmeijer zijn getrouwd op 4 mei 1894 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Winters en Hendrikje Zinger zijn getrouwd op 9 maart 1896 in Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Peter Takens is geboren op 6 januari 1898 te Vries. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vries » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willemina Zwart is geboren op 27 februari 1901 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Evertje Brand is geboren op 11 januari 1909 te Ruinerwold. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinerwold » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bareldliena van Klinken is geboren op 22 april 1909 te Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Brand en Jantje IJken zijn getrouwd op 26 maart 1910 in Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bieuwkje Sieben is geboren op 27 oktober 1910 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje Brand is geboren op 24 november 1910 te Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Tjalling Bos is geboren op 21 november 1911 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.